Wednesday, 10 December 2014

Urgent!

Korang, i nak tanya 2 soalan je;

No.1- ada tak sesape yg dh buat order n buat payment tp still tak terima Ephyra till date? I takut sgt kot ada order yg tercicir or terlepas pandang.

No.2- ada tak sesape yg kami dh pos Ephyra, tapi free skin bar tak terima?

Kalau ada, pls pls let me know soon ye.
Tq

Wednesday, 3 December 2014

Tracking no. Ephyra 3/12/2014

03.12.2014

Berikut adalah tracking no.utk 3/1. Penghantaran delay sbb tunggu sabun sampai hq. Maaf di atas kelewatan. Insya Allah harini u oll terima parcel.

Terima kasih kerana berurusniaga dgn kami.

1. Shalzariah - EF613340582MY
2. Rudianah Ahmadi - EF613340596MY
3. Mazlin Mastar - EP007184670MY
4. Aqilah Othman - EF613440605MY
5. Nor Nuha Sultan - EP007184635MY
6. Khiriah Mat Laim - EP007184649MY
7. Vijaya - EP007184578MY
8. Hanizah Abd Manaf - EP613340622MY
9. Shazira Sheikh Said - EF613340636MY
10. Lynn Damya - EP007184502MY
11. Wan Mohd Syamsul Azha - EP007184581MY
12. Faridah - EP003238409MY
13. Ahmad Fadzil - EP003238390MY
14. Zuraini Yaacob - EP003238372MY
15. Hasifah Yusof - EP003238372MY/EP003238369MY
16. Dianah Ahmad - EF613340596MY
17. Mazlina - EP007184670MY
18. Anizah - EP613440622MY
19. Sarah - EP003238324MY
20. Nazafiza - EP003238355MY/EP003238341MY/EP003238338MY
21. Shuhaida - EP003238412MY
22. Rushaida - EP007184533MY
23. Noriyani - EP007184555MY
24. Wan Norhafiza - EP007184547MY
25. Mazlin - EP007184621MY
26. Hasnah - EP007184564MY
27. Syarifah - EP007184604MY
28. Horhospera - EP007184618MY
29. Adina - EP007184595MY
30. Maimunah - EP007184652MY
31. Yusna Atika - EP007184666MY
32. Najwa - EP00716467MY
33. Mazlina - EP007184670MY
34. Farah Hanis - EP007184710MY
35. Jamaliah - EP007184706MY
36. Nurulizzati - EP007184683MY
37. Vivi - EP07184723MY
38. Zati - EF589508665MY
39. Siti Hajar - EP007184737MY
40. Azizah - EF589508679MY
41. Nor Hafiza - EF613340653MY
42. Mardiana - EF613340667MY
43. Anizah - EF613340622MY
44. Hatini - EF613340619MY
45. Dianah Ahmad - EF613340596MY
46. Fazilah - EF613340640MY



PosLaju Link: http://www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

Tuesday, 25 November 2014

Ephyra Skin Bar for free!!

Assalamualaikum,

Korang mesti dah tau kan Ephyra akan release produk baru iaitu sejenis sabun. Nama dia Ephyra Skin Bar.

Ramai sgt yg tanya i bila boleh beli skin bar ni? Worry not, kitorang nak bagi free je dengan syarat kena beli premium box Ephyra collagen sekotak.

Rata2 yg dah cuba sabun ni semua bg good feedback. Suka! :)

So, sape yg nak Ephyra skin bar for free, boleh order dgn i skrg. Dan kite akan poskan 28hb ni, sebab hq bgtau Jumaat ni sabun sampai. Sape yg taknak sabun, kite pos terus Ephyra collagen tu, so takyah tgu jumaat.


Eh lupa nk bgtau, PROMOTIONAL PRICE IS BACKKK!!! mcm biasa, whatsapp i ye 012-9113790 (wani)

Utk regular customers, skrg pun tgh ada harga promosi utk korang.






Sunday, 23 November 2014

Latest testimonial on Ephyra - November 2014


23/11/2014

Pengumuman, produk Ephyra "Trial Pack"  hanya boleh didapati pada minggu pertama Disember 2014. Harap maklum.




Korang yg masih lagi was2, meh baca testimoni/feedback customer yg ambik Ephyra ni:








So apa tunggu lagi, Whatsapp Hazwani at 012-911 3790.



pic source: fb oceanlife

Sunday, 2 November 2014

Out of Town



I will be out of town starting from today till mid-December. Therefore, pls expect some delay in response.


Hazwani
012-911370

Thursday, 23 October 2014

Stok Ephyra-----Running Low!

Yes u heard me right,  stok makin lama makin menyusut kawan2. Alhamdulillah, ramai yg ambik 2 kotak terus untuk buat stok. Ada tu, share dengan kawan opis.(Whatsapp saya utk harga 2 kotak ye)

Habis je stok ni---harga promosi rm180 turut habis ye. Harga balik pada harga asal.

Korang yg masih was2, meh baca testimoni/feedback customer yg ambik Ephyra ni. Ni testimoni yg dah keberapa ratus tah, sbbb memang banyakkk sgt testimoni bagus2 pasal Ephyra ni. Saya sendiri dah almost 2 tahun setia dgn Ephyra. hehe.







pic source: fb oceanlife



Thursday, 16 October 2014

Promosi Ephyra kembali lagi

Yayy, u oll sempena hari gaji ni saya nak buat promosi Ephyra rm180 termasuk pos . Limited stocks available. Sape cepat dia dapat tau.


Meh belanja testimoni baru Ephyra :) Memang rugi sangat sape yg masih belum cuba Ephyra ni.







pic sources: fb oceanlife.