Tuesday, 25 November 2014

Ephyra Skin Bar for free!!

Assalamualaikum,

Korang mesti dah tau kan Ephyra akan release produk baru iaitu sejenis sabun. Nama dia Ephyra Skin Bar.

Ramai sgt yg tanya i bila boleh beli skin bar ni? Worry not, kitorang nak bagi free je dengan syarat kena beli premium box Ephyra collagen sekotak.

Rata2 yg dah cuba sabun ni semua bg good feedback. Suka! :)

So, sape yg nak Ephyra skin bar for free, boleh order dgn i skrg. Dan kite akan poskan 28hb ni, sebab hq bgtau Jumaat ni sabun sampai. Sape yg taknak sabun, kite pos terus Ephyra collagen tu, so takyah tgu jumaat.


Eh lupa nk bgtau, PROMOTIONAL PRICE IS BACKKK!!! mcm biasa, whatsapp i ye 012-9113790 (wani)

Utk regular customers, skrg pun tgh ada harga promosi utk korang.






Sunday, 23 November 2014

Latest testimonial on Ephyra - November 2014


23/11/2014

Pengumuman, produk Ephyra "Trial Pack"  hanya boleh didapati pada minggu pertama Disember 2014. Harap maklum.




Korang yg masih lagi was2, meh baca testimoni/feedback customer yg ambik Ephyra ni:








So apa tunggu lagi, Whatsapp Hazwani at 012-911 3790.



pic source: fb oceanlife

Sunday, 2 November 2014

Out of Town



I will be out of town starting from today till mid-December. Therefore, pls expect some delay in response.


Hazwani
012-911370

Thursday, 23 October 2014

Stok Ephyra-----Running Low!

Yes u heard me right,  stok makin lama makin menyusut kawan2. Alhamdulillah, ramai yg ambik 2 kotak terus untuk buat stok. Ada tu, share dengan kawan opis.(Whatsapp saya utk harga 2 kotak ye)

Habis je stok ni---harga promosi rm180 turut habis ye. Harga balik pada harga asal.

Korang yg masih was2, meh baca testimoni/feedback customer yg ambik Ephyra ni. Ni testimoni yg dah keberapa ratus tah, sbbb memang banyakkk sgt testimoni bagus2 pasal Ephyra ni. Saya sendiri dah almost 2 tahun setia dgn Ephyra. hehe.







pic source: fb oceanlife



Thursday, 16 October 2014

Promosi Ephyra kembali lagi

Yayy, u oll sempena hari gaji ni saya nak buat promosi Ephyra rm180 termasuk pos . Limited stocks available. Sape cepat dia dapat tau.


Meh belanja testimoni baru Ephyra :) Memang rugi sangat sape yg masih belum cuba Ephyra ni.







pic sources: fb oceanlife.



Thursday, 9 October 2014

Ephyra ~ New Product- Coming Soon!!!!

Nak bagitau yg tak lama lagi Ephyra akan keluarkan produk baru. 
Apakah itu? TUNGGU......................,,,, :)


#TEASER

pic.source: fb oceanlife

pic source: fb founder

Sunday, 28 September 2014

Parut Jerawat Berlubang - Testimoni.

Testimoni ni khas utk mereka yg ada parut jerawat berlubang dan fed up guna macam2 produk tapi kulit masih tak licin. Seeing is believing, baby. hehe.


Parut Jerawat Berlubang Jadi Licin Selepas Minum 25 paket Ephyra



pic source: fb oceanlife


Siapa yg masih belum cuba Ephyra Collagen, anda memang rugi. Boleh tengok gambar ni, berkotak2 Ephyra kena restock dek permintaan yg terlalu tinggi. Sebab minum Ephyra, bukan tang kulit je jadi cantik. Tenaga bertambah, tak mudah lesu, rambut pun kurang gugur dan banyakk sangat benefit lain.


pic source: fb oceanlife

Tadi saya ada bagitu, minum Ephyra pun boleh buat kita bertenaga kan? Ha, baca feedback customer ni, dia pun setuju dengan saya :) :)

pic source: fb oceanlife