Thursday, 16 October 2014

Promosi Ephyra kembali lagi

Yayy, u oll sempena hari gaji ni saya nak buat promosi Ephyra rm180 termasuk pos . Limited stocks available. Sape cepat dia dapat tau.


Meh belanja testimoni baru Ephyra :) Memang rugi sangat sape yg masih belum cuba Ephyra ni.







pic sources: fb oceanlife.



Thursday, 9 October 2014

Ephyra ~ New Product- Coming Soon!!!!

Nak bagitau yg tak lama lagi Ephyra akan keluarkan produk baru. 
Apakah itu? TUNGGU......................,,,, :)


#TEASER

pic.source: fb oceanlife

pic source: fb founder

Sunday, 28 September 2014

Parut Jerawat Berlubang - Testimoni.

Testimoni ni khas utk mereka yg ada parut jerawat berlubang dan fed up guna macam2 produk tapi kulit masih tak licin. Seeing is believing, baby. hehe.


Parut Jerawat Berlubang Jadi Licin Selepas Minum 25 paket Ephyra



pic source: fb oceanlife


Siapa yg masih belum cuba Ephyra Collagen, anda memang rugi. Boleh tengok gambar ni, berkotak2 Ephyra kena restock dek permintaan yg terlalu tinggi. Sebab minum Ephyra, bukan tang kulit je jadi cantik. Tenaga bertambah, tak mudah lesu, rambut pun kurang gugur dan banyakk sangat benefit lain.


pic source: fb oceanlife

Tadi saya ada bagitu, minum Ephyra pun boleh buat kita bertenaga kan? Ha, baca feedback customer ni, dia pun setuju dengan saya :) :)

pic source: fb oceanlife



Wednesday, 17 September 2014

Harga Ronasutra Skincare Promosi September 2014

Ha ni ada good news pada yg nak cuba skincare Ronasutra. Ni kiranya harga pengenalan la utk  korang try skincare ni. Skrg ni pun saya pakai skincare Ronasutra, so saya nak korang pun rasai betapa bestnya pakai skincare ni. Kulit jadi lembut, kurang berminyak, muka saya yg dulunya kusam dah cerah sikit dah. Takde la putih melepak, saya pun tak suka putih pelik ni. hehe.

So, korang ni adalah masa terbaik utk try skincare ni. Kalau tak, harga normal dia rm 188/set, tapi promosi saya buat sekarang:

RM 165 per set termasuk pos!!

Tapi, promosi ni sampai 1 Oktober 2014 je tau. Utk order, whatsapp Hazwani 012-9113790.









Monday, 8 September 2014

Banyaknya Testimoni Crystal Beauty!!!

Memang betul, ni saya tengok kat FB page founder produk ni, banyak testimoni baru yg beliau dapat.
Walhal skincare Crsytal Beauty ni baru sebulan rasanya di pasaran.

Oh yang paling best, customer2  saya dah pun beli set yang ke 2. Repeat order maksudnya berkesan lah kan? :) Alhamdulillah, saya tumpang gembira bila customer whatsapp bagitau masalah kulit setel guna CB769.

Tapi ni nak bagitau, harga promosi rm 80 dah tamat tau. Sekarang harga rm90, postage rm6.

Siapa yg rindu nak pakai Aura Maya lama, boleh cuba yg ni. Jerawat, jeragat, parut semua boleh pudar and lama2 hilang dengan penggunaan CB769 ni.

Jom tengok bukti:











Yg atas ni gambar koleksi semua testimoni CB769. See, banyak kan?

Nak order? SMS/Whatsapp Hazwani at 012-9113790






Tuesday, 19 August 2014

Aura Maya Lama

Assalamualaikum..

Saya sebenarnya tak sabar nak share berita ni dengan semua peminat tegar Aura Maya version lama. hehe.
Ye saya tau ramai yang suka dan serasi dgn Aura Maya version lama tu, sebab surprisingly sampai sekarang orang masih email saya tanya ada stok lagi tak yg lama. Padahal dah almost 2 tahun kot Aura Maya version lama discontinued dari pasaran.

Berita baik utk ANDA, sebab ada pengusaha produk kecantikan lain yg dah keluarkan skincare yg lebih kurang sama macam Aura Maya versi lama tapi yg pasti takde kandungan merkuri atau any harmful chemical yg membahayakan kulit. Nama skincare itu ialah... Miracle beauty, CRYSTAL BEAUTY 769.

Pls note ini bukan produk dari Zamaya Network, tapi ini adalah produk keluaran Eida Hasan Pretty Shop. Sape yg tak kenal jutawan kak Eida Hasan, beliau sememangnya boleh digelar pakar kecantikan sebab beliau dah banyak pengalaman dalam industri kecantikan ni. Oh sebelum keluarkan skincare ni, kak Eida pun dah ada produk sendiri iaitu skinrich collagen n macam2 lagi lah.

Produk ni rasanya baru sebulan kot ada di pasaran, tapi mak datukk banyaknya testimoni. haha.
Kak Eida ni bagitau saya yg setiap hari memang diorang dapat testimoni yg bagus2 dari customer. Ada tu siap tanya bila kak Eida nak publish testimoni diorang. hehe.
Eh sebelum tu, jom tengok muka pengasas produk ni, kak Eida Hasan.



p/s: scroll bawah utk tengok harga dan info produk.

Jom korang tengok feedback mereka yg dah guna CRYSTAL BEAUTY 769. (pics source: Eida Hasan)






















See? Banyak kan testimoni? Tak sabar nak bagi testimoni sendiri pulak. hehe.

Okay, ni FAQ pasal CRSYTAL BEAUTY 769 yg anda perlu tau:


  • Berapa harga?
 Harga pengenalan sekarang rm80 (harga normal rm100).
* add postage semenanjung rm6, sabah sarawak rm10.

  • Ada apa dalam satu set?
Ada 3 barang: Cleansing foam,  Day Cream & Night Cream. tapi cleansing foam tu masih dalam proses pembuatan, belum siap lagi. Sementara nak tunggu siap, kite akan bagi free sabun. Bulan ni free sabun susu beras. Bulan depan free sabun Vitamin A, C dan E sampailah cleansing foam siap.


  • Tahan berapa lama?
Kalau pakai skincare ni setiap hari, boleh tahan sehingga 3-5minggu.


  • Cara order?
Whatsapp/SMS Hazwani at 012-9113790 bagitau nak order CB769.




Jom kita baca info produk. Untuk siapa skincare ni dan apa benefit.


 ===RAHSIA CRYSTAL BEAUTY 769====


✓ Mencantikkan kulit wajah agar lebih berseri dan lembap sepanjang hari

✓ Melambatkan proses penuaan dengan menambahkan keanjalan kulit
✓ Menghilangkan parut jerawat, parut pembedahan, dan kesan regangan kulit
✓ Menghasilkan kulit yang licin dan mengecilkan liang-liang pori
✓ Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan tona kulit
✓ Membaiki sel-sel kulit yang mati, dan pembentukan sel-sel baru
✓ Memulihkan kulit kering 
✓ Mengawal penghasilan minyak pada kulit dengan menyeimbangkan PH kulit
✓ Meningkatkan metabolisme kulit untuk memperbaharui kulit mati
✓Menghilangkan jeragat seta mengurangkan blackhead
✓ Sesuai untuk semua jenis kulit



-100% Bahan semula jadi

-100% Bebas bahan Synthetic
-100% Jaminan
-100% Buatan Bumiputera
-100% Produk Islamic
-100% SELAMAT & BERKESAN


Beauty Cream
- menghilangkan jeragat dan bekas jerawat
- mencerahkan kulit wajah dalam masa 7 hari
- mengecilkan liang roma
- menganjalkan kulit wajah
- menjadikan kulit lebih cerah, lembut dan bercahaya

UV Cream
- melindungi kulit terus daripada cahaya matahari (SPF 35)
- dilengkapi dengan vitamin E sebagai pelembap untuk memudarkan kedutan
- dijadikan sebagai krim asas untuk memulakan solekan

Dihasilkan dari bahan-bahan yang selamat:

Serbuk Mutiara: Serbuk mutiara mengandungi kalsium dan asid amino berfungsi sebagai agen pembersih kulit yang amat berkesan dan menghilangkan bintik-bintik hitam, noda-noda dan sel mati. Malah kulit yang dihasilkan akan lebih cerah dan gebu.

Kunyit & Temulawak: Herba-herba seperti kunyit dan temulawak mengandungi anti-oksidan yang berfungsi meneutralkan radikal bebas dan meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin.

Minyak Bunga Matahari: Minyak bunga matahari mengandungi Vitamin E yang berfungsi menganjalkan kulit hingga ke dalam, menghilangkan kedutan halus dan melicinkan kulit wajah. Pelembab alami yang membantu melembutkan dan menegangkan kulit, juga sebagai zat yang membuat kulit fresh sepanjang hari.

Hamamelis Virginiana L: Tumbuhan perdu yang biji-bijinya dapat menghaluskan kulit dan kandungan zatnya dapat menyembuhkan peradangan.

Ganoderma Lucidum: Sejenis keluarga cendawan; selalu disebut sebagai Raja Cendawan,

Cendawan merah (Lingzhi): Dikenal sebagai nutrisi terbaik untuk memperbaharui sel-sel di dalam tubuh dan dapat mencegah penuaan awal.

Malaleuca Alternafiola Extrace: Tumbuhan yang menyerupai rumput ini adalah tumbuhan yang sangat efektif untuk menggantikan sel-sel kulit mati. (tu yg bila pakai kita rasa merenyam2 tu..tinda balas bahan ini dgn sel kulit)

Kegunaan:

Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah.
Membantu menyamarkan noda hitam.
Mencegah timbulnya jerawat.
Menyamarkan & sekaligus menghilagkan jeragat
Mensekatakan tonne kulit
Menaikkan seri wajah
Menyamarkan ;fine lines' dan memperlambat tanda-tanda penuaan awal.
Mengecilkan pori-pori secara berperingkat (slowly).

Cara Penggunaan:

Sapukan krim pada wajah secara merata dan nipis secara teratur.
Gunakan sesuai aturan, pada pagi/siang hari untuk krim siang dan malam hari untuk krim malam.