Sunday, 26 January 2014

Soalan Lazim Mengenai Aura Maya : Ada Pantang Larang ke?

Assalamualaikum,

Kebelakangan ni ramai yang berminat nak tau pasal Aura Maya. Alhamdulillah, ramai jugak pengguna2 baru yang nak cuba pakai. Yang mana nak tau more pasal Aura Maya, boleh baca ni:


Soalan 1:  Sebenarnya Aura Maya skincare ni ada berapa set?
Jawapan: Ada 3. Iaitu Aura Maya Set Korea, Aura Maya Treatment Set dan Aura Maya Whitening Set.

                   
Soalan 2: Macam mana nak tau saya ni sesuai pakai set yang mana?
Jawapan: Tanya saya. Yes korang kena tanya saya, jangan malu2, just bagitau ada masalah kulit apa, saya dan team akan consult. Ramai dah customer whatsapp saya bagi gambar muka, then saya suggest pakai set yang mana and alhamdulillah masalah kulit diorang dah settle. :) Masuk ni dah set ke 4 dah. Yang penting kena pakai set yang betul.


Soalan 3: Ada pantang larang ke pakai Aura Maya ni?
Jawapan: hehe ini memang soalan favourite. Pengguna Aura Maya yg lama masih keliru sebab Aura Maya yg set lama, yg release tahun 2010-2011 tu memang ada pantang larang.
Tapi, set yang terkini, yang ketiga2 set as mentioned earlier, memang TAK ADA pantang larang yg khusus.

Soalan 4: Boleh pakai makeup tak sepanjang pakai Aura Maya?
Jawapan: BOLEH. Pakai makeup hari2 pun takpe. Tapi, dengan syarat mesti cuci makeup bersih2 dengan cara double cleansing. Iaitu first kena remove makeup dulu, pakai makeup remover any brand. Macam saya, saya pakai Nivea Makeup Remover Wipes. Lepas makeup dah remove, barulah cuci dengan pencuci muka.


Kalau tak buat double cleansing, pori2 akan tersumbat. Untuk mereka yang berkulit sensitif, saya cadangkan pakai makeup yang berunsurkan mineral macam Ronasutra. Brand ni memang highly recommended untuk siapa yg makeup hari2 pergi kerja. Bedak mineral Ronasutra ni pakailah tebal macam mana pun, dia takkan menyumpat pori2 and kulit still boleh "bernafas" sebab ia diperbuat dari bahan galian (mineral).

So, ingat ye, kalau nak makeup hari2, basuh bersih2. NEVER SLEEP IN MAKEUP. Kalau tak, memang pori2 akan tersumbat dan muka akan banyak break outs.

Soalan 5: Boleh tak kalau pakai Aura Maya campur2 dengan produk lain? Contohnya campur dengan ibuputih yang tengah femes tu.
Jawapan: Tak digalakkan. Sebab kita tak tau apa tindakbalas antara kedua-dua produk tersebut apabila dicampur. So, untuk mengelakkan ada kesan buruk kat muka, better jangan campur.


Soalan 6: Ada healing crisis tak pakai Aura Maya ni?
Jawapan: Ini pun soalan paling byk diterima setakat ni. hehe. Saya copy paste je jawapan dari pihak HQ Aura Maya ye.
"Ianya bergantung kepada sensitiviti kulit individu dan penggunaan produk lain sebelum produk AM Treatment dan AM Whitening & Glowing.Segelintir pengguna sahaja akan mengalami "healing crisis" dimana kulit mengelupas atau tumbuh jerawat hanya untuk seketika sahaja.Disarankan kepada pengguna agar jangan risau dan khuatir kerana ianya hanya berlaku untuk sementara dimana produk ini membantu anda membuang segala kotoran dan toksin di dibahagian dalam kulit wajah sehingga wajah anda dineutralkan.Anda perlu meneruskan penggunaan produk ini agar segala masalah yang anda hadapi seperti jerawat,jeragat,kusam,bekas parut serta jerawat hilang dan anda berpuashati dengan perubahan yang akan anda alami.

Ada 2 nota penting di sini. Pertama, bila korang alami healing crisis, TERUSKAN pakai produk. JANGAN BERHENTI. Once korang berhenti, result takkan achieve. Tak kisahlah produk apa sekalipun, bila mula2 pakai aje ada yang keluar macam ruam atau jerawat kecik2, terus stop. Tak boleh macam tu, padahal skincare tu tengah merawat. Lainlah kalau keluar jerawat besar2, muka jadi bengkak dan terjadi secara "acute", ha itu signs of skin allergy. Kena stop pakai dan pergi jumpa dermatologist immediately.

Kedua ialah healing crisis is TEMPORARY. komon, paling lama 2 minggu aje korang akan alami healing crisis ni (pada siapa yg alami, sebab tak semua). Lepas tu, muka cun, flawless sampai bila2 (selagi maintan skincare regimes, eat balanced diet, drink 8 glasses of plain water daily)

Soalan 7: Saya sekarang tengah pakai produk XYZ. Boleh ke terus pakai Aura Maya ni?
Jawapan: Digalakkan rehatkan kulit dulu at least 3 hari dari memakai sebarang produk. (hanya penggunaan cleansing foam sahaja boleh terus pakai).

Soalan 8: Ada masalah stok tak Aura Maya ni?
Jawapan: Soalan ni biasa ditanya oleh pengguna Aura Maya lama. Jangan risau, insya Allah takkan ada masalah stok macam dulu. HQ cuba sedaya upaya untuk double triple kan production to cater for the huge market.

Soalan 9: Apa bahan utama Aura Maya Treatment Set dan Whitening Set ni dan fungsinya?
Jawapan:


~ Ekstrak Tumbuh-tumbuhan - Memberi kesan awet muda,mencerahkan kulit dan mencantikkan kulit.
 ~ Vitamin -Dapat melembap,menyegar,menyejuk dan mengurangkan iritasi kulit.
 ~ Asid Buah-Buahan - Mengurangkan keradangan,kemerahan pada kulit dan mempunyai       fungsi antiseptik bagi mengelakkan pertumbuhan jerawat serta bertindak menegangkan kulit wajah dan mengecilkan pori-pori.
   ~ Yis Protein - Berfungsi melindungi dan meningkatkan imuniti sel dari rosak kerana mempunyai perlindungan anti bakteria untuk kulit.Ia juga bertindak meningkatkan tahap penghasilan kolagen kulit,mengurangkan kedutan,garis halus serta mengembalikan keanjalan kulit.
   ~ Kolagen - Bertindak sebagai antioksida yang membantu mengurangkan kesan penuaan pramatang dan membantu proses menyembuhkan sel kulit.

Soalan 10: Berapa harga?
Jawapan: Ni semua saya senaraikan harga retail (harga di kotak):

Aura Maya Treatment Set: rm98 (Semenanjung), rm108 (Sabah Sarawak)
Aura Maya Whitening Set:  rm98 (Semenanjung), rm108 (Sabah Sarawak)
Aura Maya Korea: rm149 (Semenanjung), rm159 (Sabah Sarawak)
BB Cream Aura Maya: rm39 (Semenanjung), rm49 (Sabah Sarawak)

Silalah like fb page kami (belah kanan), sebab kami selalu sangat buat promosi.:)

TQ for reading!

Thursday, 2 January 2014

Testimoni Terkini Aura Maya Treatment Set & Aura Maya Whitening Set

Bismillah..

Alhamdulillah, Aura Maya dah kembali mendapat tempat di hati para wanita! Sekarang ni, setiap kali kami restock set ini, tak sampai seminggu habis! Boleh kami katakan bahawa 90% yang gunakan Aura Maya ni ialah pengguna Aura Maya lama.

 Sejak Aura Maya versi lama dah discontinued pada end 2012, ramai yang bertukar ke macam2 produk skincare jenama lain yang ada di pasaran. Tapi, sejak Aura Maya launch 2 set baru ni, mereka dah  kembali semula kepada Aura Maya. Hebatkan penangan Aura Maya?

Thank you for the trust :) Kepada pengguna baru yang masih in doubt dan kurang percaya dengan  keberkesanan Aura Maya, boleh lihat testimoni baru ini. We walk the talk.





Apa kata customer? 
"Pelbagai produk sudah saya cuba...
Pelbagai cara saya sudah cuba..
Klinik pakar kulit pun sudah saya cuba..

Di atas nasihat seorang rakan yang memperkenalkan Aura Maya Treatment,saya tetap mencuba walaupun saya tidak pasti akan hasilnya seperti sebelum ini atau sebaliknya.Alhamdulillah!!!
Berbuah hasil!!Tidak sia2 saya mencuba...Jerawat yang banyak,besar dan merah2 akhirnya kecut serta merta.Sekarang hanya tinggal bekas sahaja,saya pasti AM Treatment dapat bantu memulihkan wajah saya supaya kelihatan lebih bersih,cantik dan licin.
Saya akan jadi pengguna setia AM Treatment."




Apa kata customer? 
"Wahhh..
Jerawat akhirnya kecut dengan AM Treatment. Betul2 teruja!Saya happy sangat2 dengan perubahan yg saya alami dalam masa seminggu.Sikit hari lagi wajah saya akan licin bersih tanpa jerawat dan kesan jerawat.
Lepas ni,saya akan gunakan produk Aura Maya di mana"sahaja.Terima kasih AURA MAYA!







Thursday, 28 November 2013

Kesan Memang Sama Macam Aura Maya Versi Lama

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, makin lama makin ramai yang suka dengan Aura Maya Treatment Set dan Aura Maya Whitening Set. Customer sukakannya sebab kesan sama macam pakai Aura Maya Versi Lama, kata mereka. Buktinya ini:














Dan banyak lagi transaction proof yang saya terima setiap hari. Alhamdulillah, orang dah mula percayakan Aura Maya kembali. Ini recent testimonial daripada customer:


Customer ni pada mulanya treat jerawat menggunakan Aura Maya Set Treatment. Bila jerawat dah tak ada, beliau bertukar pulak ke Whitening Set untuk cerahkan kulit. Yang penting, Aura Maya ni selamat untuk digunakan walaupun dalam jangka masa panjang. (boleh tengok lab report kat previous entry).


Maafkan Saya.

Di kesempatan ini, saya nak ucap berbanyak2 terima kasih. Kebanyakan customer yang beli dengan saya ialah customer yang berurusniaga dengan saya sejak saya jual Aura Maya Versi Lama (tahun 2011) sampailah sekarang. Saya terharu di atas kepercayaan anda pada saya.
Bila HQ keluarkan Aura Maya Korea, anda tetap beri sokongan pada saya dan percayakan saya lalu anda cuba Aura Maya Korea. Malangnya tak semua orang sesuai dengan Aura Maya Korea kerana ia 100% organik. Bukan produk tak bagus, tapi ia perlu masa yang lama untuk sesuai dengan kulit. Saya agak sedih ketika ini.

Kemudian, keluar pulak 2 set yang terbaru, Aura Maya Treatment Set dan Whitening Set. Anda tetap percaya pada saya dengan mencuba 2 set terbaru ini walaupun dah kecewa dengan Aura Maya Korea . Alhamdulillah, sekarang saya amat lega. Kerana kepercayaan anda tidak disia2kan. Ramai di antara anda yang amat berpuas hati dengan set terbaru ini. Dan ramai juga yang daftar semula menjadi agen saya.

Maafkan saya kalau selama ni servis saya kurang memuaskan. Saya akan terus menerus cuba beri yang terbaik. Untuk anda.


Yang Ikhlas,
Hazwani




Terima kasih sekali lagi.  

Tuesday, 19 November 2013

Peluang Menjadi Agen Dropship/Agen/Pengedar bagi Produk AURA MAYA dan EPHYRA Kini Dibuka!

Kenapa Aura Maya?

1. Sudah Ada Nama  
 Jenama 'Aura Maya' dah terkenal sejak awal tahun 2011 di atas produk skin care Aura Maya Versi Lama yang telah digunakan oleh lebih 25 ribu wanita Malaysia! Jadi, jenama Aura Maya tidak asing lagi di kalangan wanita Malaysia. Sebut aje Aura Maya, semua orang tahu.

2. Senang Jual 
Fenomena Aura Maya kembali lagi setelah 2 produk baru diperkenalkan, yang memberi kesan sama seperti Aura Maya Versi Lama iaitu : AURA MAYA TREATMENT SET dan AURA MAYA WHITENING SET. Buktinya, lebih kurang 80 set telah dijual oleh agen kami setiap hari.

3. Testimoni Hebat
Terdapat lebih 40 testimoni bergambar/bertulis yang diterima menunjukkan keberkesanan Aura Maya. 90% customer yang menggunakan Aura Maya telah repeat order.

4. Bahan2 yang Digunakan Selamat dan Tidak Berbahaya

TIDAK mengandungi harmful chemicals seperti merkuri dan hydroquinon. Ada lab test report, GMP dan Halal. Jika customer berhenti memakai produk, dijamin muka tidak akan jadi lebih teruk. 

4. Money Back Guarantee
Pakai Aura Maya tak ada kesan? Worry not, pihak HQ akan kembalikan wang tanpa banyak soal.






Kenapa Ephyra?


1. Produk Premium (High Quality)
Menggunakan sumber collagen dari ikan laut dalam di perairan Perancis yang mahal dan tinggi kualiti.

2. Bukan Sekadar Collagen Semata2.
Kalau sabit nak cari collagen semata-mata, berlambak2 collagen ada kat pasaran. Tapi Ephyra offers more than that. Selain untuk cantikkan kulit, Ephyra jugak bagi tenaga untuk mereka yang selalu cepat letih, untuk kurangkan eczema, kurangkan resdung,  kurangkan rambut gugur, banyakkan susu badan bagi ibu yang breastfeed, lawaskan sistem pembuangan. Eh, macam2 lagi la. 

3. Kandungan Collagen yang Just Nice untuk Keperluan Bdan Manusia.
Ini sangat penting. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti collagen yang banyak sekali ambil tapi amount yang sedikit tp berterusan. Kebanyakan skin supplement di pasaran mempunyai kandungan collagen yg tinggi sehingga berpuluh2 ribu mg! Awas! Lebihan collagen yang diambil boleh merosakkan buah pinggang!

4. Testimoni Hebat
Lebih 100+ testimoni diterima setakat ini. 85% pengedar Ephyra ialah merupakan pengguna Ephyra pada mulanya. Mereka consume Ephyra, mereka sukakannya dan kini telah menjadi pengedar! Yes, we are also one of them!

5. Cepat Nampak Kesan
"Belum habis sekotak, dah nampak kesan positif" kata customer.  Kenapa cepat nampak kesan? Kerana  collagen in Ephyra mudah diserap.  It's not about how many mg collagen content, tapi how small the protein is. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan. 





Aura Maya dan Ephyra termasuk dalam kategori no.2 tu.




Agen Dropship, Agen, Pengedar


* Jika anda tiada modal, anda boleh jadi agen dropship kami. Tidak perlu simpan stok dan tak perlu uruskan penghantaran produk ke customer anda. 

* Jika anda ada modal yang rendah, boleh jadi agen kami dengan keuntungan yang lebih tinggi daripada agen dropship.
* Jika jualan anda semakin laris, upgrade ke Pengedar dengan margin untung yang lebih tinggi!

Why us? Apa Kelebihan Menjadi Agen Kami?

1. Nama dan no. hp anda akan disenaraikan di laman web ini, http://auramayaskincare.blogspot.com yang kini terletak di first page ranking on google search.








2. Margin untung yang kami tawarkan bermula dari 20% hingga 35%. 

3. Anda akan dijemput masuk ke dalam facebook group kami dan segala perbincangan, guideline, dan tips marketing akan kami kongsikan di sana. Kami juga akan adakan kelas marketing khas untuk agen2 kami (percuma).



Hubung Kami:

SMS/Whatsapp "Nak Jadi Agen" ke 012-9113790 


atau email "Nak Jadi Agen" ke auramayaskincare@gmail.com










Sunday, 17 November 2013

Maklum Balas Pengguna

Assalamualaikum,

Minggu lepas, kami telah bertanyakan feedback customer yang menggunakan Aura Maya Treatment Set dan Whitening Set memandangkan set ini genap sebulan berada di pasaran.
Alhamdulillah, kami dapat maklumbalas yang amat positif. 9/10 customer yang cuba set baru ini mahu repeat order! Ini sebahagian feedback mereka yang kami terima.


Customer Repeat Order! Jeragat Mula Pudar!



Whitehead dan Blackhead Berkurang!




      
            Kulit Cerah dan Glow. Saya Suka!




Jerawat Pasir Makin Kurang!
 Parut Makin Pudar!



 Kulit Jadi Cerah Sejak Hari ke 3.
 Nampak Macam Pakai Bedak!




Parut Jerawat Berlubang Berkurang Selepas 7 Hari!



Boleh saya katakan 80% daripada pengguna Aura Maya Set Treatment dan Whitening Set ni ialah pengguna Aura Maya old version. Mereka memang mahukan produk yang kesan dia sama macam Aura Maya versi lama, jadi inilah hasilnya.

Agen2 dan agen dropship kami pula semakin ramai kerana kami memang tak menang tangan untuk melayan permintaan yang semakin tinggi.

Untuk mereka yang masih ragu2 untuk mencuba, boleh tengok review daripada customer2 ni sendiri. Kesan memang sama macam Aura Maya lama.

Yang berminat nak jadi agen dengan modal yang rendah atau tanpa modal sekalipun,
boleh hubungi kami.

        CONTACT







Sunday, 20 October 2013

Aura Maya Treatment Set dan Aura Maya Whitening & Glowing Set

Bismillah,

Sejak saya buka jualan 2 produk baru Aura Maya iaitu Treatment Set dan Whitening & Glowing Set, alhamdulillah saya betul2 tak sangka respon yang diterima amat2 menggalakkan! Rupanya ramai peminat tegar Aura Maya dalam diam ye.



Kepada yang nak tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh lihat sini.

AURA MAYA TREATMENT SET (SET RAWATAN) - untuk kulit bermasalah.

Harga: WM-RM 98.00/EM-RM 108.00

*Cleansing Foam 15ml
*Facial Toner 15ml
*Day Cream SPF60 5g
*Night Cream 5g

Fungsi: 
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Menghilangkan kesan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Meratakan kulit wajah anda
✔ Mencerahkan kulit yang kusam
✔ Membantu menyegarkan kulit wajah anda
✔ Membantu mengecilkan liang pori2
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Menghilangkan garis2 halus di wajah
✔ Membantu menghilangkan kesan parut




AURA MAYA WHITENING & GLOWING SET (SET PENCERAHAN) - untuk kulit normal tetapi ingin kelihatan cerah dan "glow".

Harga: WM-RM 98.00/EM-RM 108.00

*Cleansing Foam 15ml
*Facial Toner 15ml
*Night Cream 5g
*Day Cream SPF60 5g

✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Membuatkan tona kulit lebih sekata
✔ Mengatasi pertumbuhan jerawat
✔ Membantu kulit lebih bersinar
✔ Menganjalkan kulit wajah
✔ Menegangkan kulit wajah
✔ Melicinkan permukaan kulit



 Testimonial Aura Maya Treatment Set dan Whitening Set:

PARUT JERAWAT BERLUBANG SEMAKIN BERKURANG!
Tidak sampai 3 hari bekas jerawat & jerawat kecil sudah lari.Sedang mencari2 produk2 untuk wajah saya yang makin teruk akhirnya menemui AURA MAYA TREATMENT SET membuahkan hasil & ganjaran yang lumayan.SANGAT BERPUASHATI!!SUNGGUH!!TIDAK PERCAYA TAPI INI YANG BERLAKU...Lihat,kulit wajah pon semakin cerah,putih.Saya akan teruskan penggunaan untuk kesan yang lebih maksima.Saya mulai suka dengan perubahan baru ini.AURA MAYA PILIHANKU...

             JERAGAT SEMAKIN PUDAR!

Alhamdulillah...akhirnyaa...
Bukan senang nak cari produk untuk hilangkan jeragat & bekas jeragat serta kusam.Bermacam produk dah cuba masih belum dapat menghilangkan jeragat yang dah bertahun di wajah saya ini.Tidak sangka dengan produk PANAS AM TREATMENT SET ini jeragat mulai pudar sedikit demi sedikit
 KULIM KUSAM SEMAKIN CERAH

Muka kelihatan lebih cerah,putih & anjal selepas seminggu menggunakan AURA MAYA WHITENING & GLOWING SET. Pada mulanya saya menggunakan AM TREATMENT SET untuk hilangkan jeragat yang masih ada di wajah saya.Perlahan2 jeragat mulai pudar,saya mulai yakin dengan produk AURA MAYA

KULIT GELAP KINI SUDAH CERAH!
LEBAM BAWAH MATA DAH BERKURANG!

Penggunaan Aura Maya Treatment & Whitening and Glowing Set (SET RAWATAN & SET PENCERAHAN).

Apa Kata Pengguna?
"Dari dulu orang selalu mengata saya sebab wajah nampak kusam,gelap,lebam di bahagian mata.Dengan penemuan produk AURA MAYA Set Rawatan & Set Pencerahan banyak membantu saya mndapatkan kulit lebih licin,cerah,anjal.Malah lebam di bahagian mata juga semakin berkurangan.Tidak sangka orang sudah mula menegur dengan perubahan yg saya alami.Syukur.Saya akan sokong dan terus menggunakan produk Aura Maya untuk menjaga penampilan wajah dengan lebih baik."


Berikut ialah cara penggunaan yang disarankan:



SOALAN LAZIM

Soalan 1 : Nampak macam kecil sahaja packaging, tahan berapa lama ye satu set tu?

Jawapan : Ini ialah Trial Set, sebab tu packaging semua kecil. Kalau untuk penggunaan setiap hari, ianya tahan antara 3 - 4 minggu. Tapi, jangan risau, insya Allah dalam masa 7-10 hari anda sudah boleh nampak perubahan yang amat positif.

In future akan ada Set Normal, boleh tahan dalam 2 - 3 bulan.

Soalan 2: Macam mana kalau saya pakai tetapi tiada kesan?

Jawapan: Pihak HQ ada membuat "Money Back Guarantee" supaya pengguna tidak rasa ragu-ragu untuk mencuba. Ini syarat2nya:


Soalan 3: Mana satu lebih bagus antara Aura Maya Set Korea dan set ini?

Jawapan: Setiap produk ada kelebihannya yang tersendiri. AM Korea lebih kepada Anti-Aging, sesuai untuk kulit normal manakala Set Treatment lebih sesuai untuk kulit bermasalah. Set Whitening pula untuk kulit kusam.

Soalan 4: Selamatkah kandungan set ini? Adakah set ini mengandungi bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hidroquinon?

Jawapan: Bahan2 yang digunakan adalah dijamin selamat dan tidak mengandungi merkuri dan hidroquinon. Boleh rujuk kandungan bahan di bawah dan lab test result bagi setiap produk.






Thursday, 26 September 2013

Produk Baru Persis Aura Maya Lama is back!

Bismillah...

This is a very new information we received from the HQ. Yes baby, ada 2 new products will be in the market soon. :) Kalau korang nak tau, till date, kami still lagi terima banyak sangat request daripada loyal customer  asking for Aura Maya lama walaupun dah nearly setahun ianya discontinued from the market. Jadi pihak HQ telah mengeluarkan produk yang seakan Aura Maya Old Version.

Kenapa Aura Maya Korea tak bagus ke?
No, no, no bukan tak bagus. Tapi, tindakbalas dia terlalu perlahan. It takes 3 months and more untuk repair kulit. Seperti yang semua org tau, Aura Maya Korea made from organic plants, thus proses membaikpulih kulit mengambil masa yang agak lama.
Boleh disimpulkan bahawa Aura Maya Korea ni lebih sesuai untuk kulit normal, bukan untuk kulit yang bermasalah. Lepas ni ia akan dikenali sebagai "Maintenance Set".

Apa produk yang baru keluar tu?
Ia dikenali sebagai "Treatment Set". Aura Maya Treatment Set ni bertujuan merawat masalah kulit jerawat, jeragat, pigmentasi dan lain2.Selain Aura Maya Treatment Set, nanti pihak HQ akan release Aura Maya Whitening and Glowing Set, khas untuk mereka yang inginkan kulit putih since Aura Maya Korea tidak bersifat memutihkan kulit. Again, both products tidak mengandungi harmful chemicals, active ingredients ialah Kojic acid, a safe whitening agent. Nanti kalau rajin, korang boleh google apa itu Kojic Acid. Jangan risau, nanti lab test result and KKM no. semua akan diberitahu.

So, macam mana dengan pengguna Aura Maya Korea sedia ada?
Ok, macam ni, sesiapa yang dah serasi dengan Aura Maya Korea, sila teruskan penggunaan macam biasa. Tapi kalau masih belum berpuas hati dengan result dan inginkan kulit lebih putih, boleh cuba Whitening and Glowing set.
Aura Maya Korea ni ialah Maintenance Set, jadi korang yang ada masalah kulit, sila rawat dulu dengan Treatment Set. Bila kulit dah ok, bolehlah bertukar ke Maintenance Set. Ia akan maintain kecantikan kulit korang sampai bila2. Ye, walaupun dah meningkat usia sebab Aura Maya Korea ada anti-aging properties yang boleh menganjalkan kulit dan memperlahankan proses penuaan.

note: Aura Maya Treatment Set dan Aura Maya Whitening & Glowing Set will be released in early October.

Disclaimer: Ini hanyalah info ringkas mengenai produk. Info lebih lanjut akan diberi oleh pihak HQ sedikit masa lagi. Nanti ada more info, kami akan kongsikan di sini ye.

 Terima kasih.